Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Sexy μαμά διατηρείται νέα γιατί βάζει στο κρεβάτι της 20χρονους!

«Βγαίνω μόνο με 20χρονους γιατί μου φέρονται σαν βασίλισσα και με διατηρούν νέα!», εξομολογείται η 42χρονη Λάνα Μέι, σταρ της πλατφόρμας ενηλίκων OnlyFans, για τους εραστές της που τυγχάνει να είναι κοντά σε ηλικία με τη 17χρονη κόρη της Σάσα!  Άλλωστε, ακόμη και οι φίλοι της Σάσα τής έχουν ζητήσει ραντεβού, δεδομένου ότι μητέρα και κόρη δείχνουν σαν αδελφές. Η νεανική εμφάνιση και η ομορφιά της Μέι την έχουν κάνει τα τελευταία 12 χρόνια να μην έχει βγει ραντεβού με μεγαλύτερους από εκείνη άντρες, παρόλο που στο περιβάλλον της αντιμετωπίζει επικρίσεις πως «χάνει το χρόνο της».

Εκείνη όμως έχει εντελώς διαφορετική άποψη αφού απολαμβάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της με τα 20χρονα, που δεν περιορίζεται στη μία φορά το 24ωρο βαριά βαριά, αλλά ακόμη και επτά φορές την ημέρα! Η σύμβουλος ζωής (life coach) από το Λος Άντζελες υποστηρίζει ότι οι νεότεροι άντρες είναι καλύτεροι, έχουν μεγαλύτερες αντοχές, οπότε μπορούν να συμβαδίσουν με τις ανεβασμένες σεξουαλικές ορμές της που έχουν πιάσει… ταβάνι, είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι για πειραματισμούς με σεξουαλικά παιχνίδια, kinky ρούχα, παιχνίδια ρόλων, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και… τα «δίνουν όλα» για να την ευχαριστήσουν στο κρεβάτι. Και «νιώθει υπέροχα» όπως επιβεβαιώνει, ενώ «λάμπει» μετά από «μια νύχτα μαζί τους», όπου έχει «πιει το χυμό της νιότης», με αποτέλεσμα να εκπέμπει «αυτή την ενέργεια, η οποία απλώς προσελκύει όλο και περισσότερους!

Ένας άλλος λόγος που αρέσει στη Μέι να βγαίνει με νεότερους είναι επειδή «τη σέβονται περισσότερο», μπορούν να «είναι πιο πιστοί, ενθουσιώδεις» και όχι «παραιτημένοι» ή «αναστατωμένοι» όπως οι άντρες των 40 που «αναζητούν επιβεβαίωση και διέξοδο, γιατί τους τα έχει κάνει σκ… η ζωή».  «Όσο έρχονται νέα, καυτά παιδιά στο δρόμο μου, ναι, θα τα… αγκαλιάζω και θα το απολαμβάνω. Γιατί όχι; Μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να με φροντίζω και να με διατηρώ όμορφη», δηλώνει, δίνοντας μάλιστα το παράδειγμα στις φίλες της. «Ήρθαν πρόσφατα χωρισμένες φίλες μου και με ευχαρίστησαν γιατί χάρις σε μένα κοιμήθηκαν με νεότερους άντρες». «Στην εποχή μας» καταλήγει, αν ένας άντρας το κάνει, κανείς δεν νοιάζεται. Αλλά υπάρχει ακόμα αυτό το ταμπού γύρω από τις γυναίκες να βγαίνουν με νεότερους. Δεν θα έπρεπε πια», καταλήγει.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 22/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!