Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα «γαλλικά» Ρώσων αξιωματούχων: «Γαμ..νε Πούτιν γιατί δεν έριξες πύραυλο στο κοινοβούλιο του Κιέβου;»

Ηχογραφημένες συνομιλίες δύο υψηλόβαθμων Ρώσων υψηλόβαθμων στρατιωτικών που βρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Τα ηχητικά αποσπάσματα, προέρχονται από μία μη ονομαζόμενη ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών. Πρόκειται για υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον Ρώσο συνταγματάρχη, Βλαντιμίροβιτς Βλασόφ και τον στρατιωτικό γιατρό Βιτάλι Κοβτούν.

«Ένας γ@μ…ένος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή στο Κίεβο. Γιατί δεν έπεσε. Να πάρει, δεν το καταλαβαίνω, είσαι γ@μ…ένος γ@μ..όλη Πούτιν», ακούγεται να λέει ο Κόβτουν. «Γιατί δεν έπεσε πύραυλος στο Κίεβο… Κάτι δεν έγινε σωστά», αναφέρει ο Κοβτουν.

Στην συνομιλία ακούγεται ο Βλασόφ να αποκαλεί τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού «απολύτως γαμ…νο ανίκανο». «Είναι απλά ένας γαμ.. νος σόουμαν», λέει ο συνταγματάρχης. Μάλσιτα αποκάλεσε τον στρατηγό Αλεξάντερ Ντβορνικόφ τον επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Μόσχας στην Ουκρανία «έναν απόλυτως ανόητο» και «ανεγκέφαλο γαμ..νο ηλίθιο».

Μάλιστα, φαίνεται πως ζητούν και τον βομβαρδισμό αμάχων: «Ρίξτε τις, γαμ…ες. Ακόμα και αν χτυπήσουν σε λάθος μέρος, ας φοβηθούν».

To ηχογραφημένο απόσπασμα στα ρωσικά:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!