Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι κυρίες της σοουμπίζ εντυπωσιασάν στο red carpet

Σάσα Σταμάτη

Η Bulgari έχει έναν ιδιαίτερο και στενό δεσμό με την Ελλάδα, καθώς ο Sotirio Bulgari, ιδρυτής του οίκου, ήταν ένας ταλαντούχος αργυροχόος ελληνικής καταγωγής. Αυτός ο δεσμός τιμήθηκε πρόσφατα με τα εγκαίνια της Bulgari boutique στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον οίκο Kessaris, επί 30 χρόνια συνεργάτη του brand. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και το red carpet από τη λαμπερή βραδιά όπου οι εντυπωσιακές κυρίες φωτογραφήθηκαν με κοσμήματα του γνωστού οίκου

Ρόη Αποστολοπούλου
Κάθε εμφάνισή της αποτελεί statement έτσι και τώρα. Η καλλονή Ρόη Αποστολοπούλου εμφανίστηκε στο Ζάππειο με ένα μίνι φόρεμα σε aqua χρώμα όπου επάνω είχε κρύσταλλα Swarovski. Λεπτομέρεια τα εντυπωσιακά παπούτσια της με κρύσταλλα τα οποία ολοκλήρωναν τέλεια το λουκ της.

 

Bίκυ Καγιά
Η απόλυτη fashion icon παρουσιάστρια που δεν είναι άλλη από την Βίκυ Καγιά επέλεξε για την περίσταση ένα λαδί σατέν μάξι φόρεμα αφού ήθελε να κάνει focus στα κοσμήματα του οίκου Bulgari. Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα χαμηλά πίσω η επιτυχημένη παρουσιάστρια δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για την τέλεια εμφάνιση.

 

Δούκισσα Νομικού
Η παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς Δούκισσα Νομικού με δημιουργία Celia Kritharioti σε χρώμα royal blue με με σκίσιμο που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα πόδια της απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Όσο αφορά τα μαλλιά της τι πιο ωραίο από ένα σινιόν από τον γκουρού Βασίλη Μπουλούμπαση.

Έβελιν Καζαντζόγλου

To top model και γνωστή influencer Έβελιν Καζαντζόγλουε εθεάθη με μια αέρινη δημιουργία σε φλούο χρώμα δια χειρός Βασίλη Ζούλια. Με ανοιχτό ντεκολτέ και χρυσά πέδιλα έπιασε τα μαλλιά της ψηλά όπου ανέδειξε ακόμα περισσότερο το κοψιμο του μάξι φορέματος.

Χριστίνα Μπόμπα

Η μελαχρινή καλλονή Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την σιγουριά ενός all time classic φορέματος του Βασίλη Ζούλια με μαύρα peep toe παπούτσια. Η λεπτομέρεια στην εμφάνισή της το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει τέλεια με τα υπέροχα μάτια της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Το τοπ μόντελ και παρουσιάστρια με ένα σούπερ μίνι φόρεμα γνωστού οίκου σε φούξια χρώμα και πέδιλα πόζαρε πιο σέξι από ποτέ. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω κάνοντας ένα ελαφρύ σπάσιμο.

Αναστασία Καίσαρη- Τόμας Πέρσι

Το πιο ωραίο ζευγάρι της βραδιάς. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη με τον επιχειρηματία σύζυγό της Τόμας Πέρσι έκαναν την πιο λαμπερή εμφάνιση. Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε πορτοκαλί που είναι και το χρώμα του οίκου Bulgari με πέδιλα ενώ ο σύζυγός της ένα all time classic κοστούμι με λεπτομέρεια την πορτοκαλί γραβάτα.

Τάμτα
Η τραγουδίστρια που πάντα κάνει την διαφορά έτσι έκανε και αυτή τη φορά. Η Τάμτα επέλεξε ένα ανδρόγυνο λουκ το οποίο ξεχώρισε. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα oversized κοστούμι με πολύχρωμη τσάντα και έπιασε τα μαλλιά της ένα χαμηλο κότσο.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Παστέλ και εμπριμέ για την κριτη του Gntm. Το δίμετρο μοντέλο με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση επέλεξε ένα φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις το οποίο συνδίασε με μια τσάντά παστέλ και nude παπούτσια.

 

Δόμνα Μιχαηλίδου
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε να κάνει μια safe εμφάνιση μιας και λόγω της ιδιότητάς της δεν έχει και πολλά περιθώρια για exreme εμφανίσεις. Ένα κίτρινο κοστούμι συνδιασμένο με ένα μαύρο τοπ και μαύρες γόβες ολοκλήρωσε την εμφάνισή της.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!