Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και οι τέσσερις ήταν… αλλού (εικόνες)

To bottom 5 της εβδομάδας περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες αυτή τη φορά, με πρώτη και… χειρότερη, παρότι αγαπημένο μοντέλο του Jean Paul Gaultier , τη Σοφία Χατζηπαντελή,

Ντονατέλα Αδάμου

To bottom 5της εβδομάδας περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες αυτή τη φορά, με πρώτη και… χειρότερη, παρότι αγαπημένο μοντέλο του Jean Paul Gaultier , τη Σοφία Χατζηπαντελή, για την οποία στην έντυπη έκοδη της ON time πολλούς μήνες πριν είχαμε κάνει ειδική αναφορά. Ας δούμε όμως τα στιλιστικά ατοπήματα του 7 ήμερου αναλυτικά:

Aλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κλέλια Ανδριολάτου 

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μας χαλάει λόγω διαφάνειας, αλλά λόγω λάθος χρώματος διαφάνειας – το συγκεκριμένο κίτρινο είναι απλώς tragic. Το δε καστόρινο μποτίνι ενώ σκάει ο τζίτζικας και μέσα στο ηφαίστειο να είσαι, όχι, αγάπη, δεν στέκει. Με ένα σανδαλάκι και με μια διαφάνεια σε μαύρο ή σε άσπρο, θα ήταν σούπερ! Και για βράδυ. Κανένα πρόβλημα.

Όσο για το Νο 2 μας (σ.σ. δεν παίζει ρόλο ποια κυρία βάλαμε πρώτη στην προκειμένη), η Κλέλια Ανδριολάτου, που αναμένουμε να δούμε τη νέα σεζόν στο Mega, στο “Maestro” στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αν το τζιν της δεν ήταν όχι ένα αλλά δύο και τρία νούμερα μεγαλύτερο, αν δεν είχε αυτές τις φάσες τις ξεκάρφωτες και αν το πουκάμισο δεν ήταν επίσης τό(οοο)σο φαρδύ, θα μιλούσαμε για άλλο outfit. Τόσο απλά.

Χριστίνα Πάζιου 

 

Συμπαθέστατη, αλλά τόσο το μαγιό με τα κορδονάκι που δεν κρέμονται αρμονικά , όσο και οι τα σανδάλια gladiators συνδυασμένα με αυτό το καπέλο κιόλας – που είναι εντελώς άσχετο – μας γρονθοκόπησαν την αισθητική. Με απλά, λιτά, δωρικά mules ή και ξυπόλητη και καθόλου καπέλο, μόνο με τα μαλλάκια ανέμελα, τι ωρία που θα ήταν!

Σοφία Χατζηπαντελή 

 

To νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του μοντελικού διαγωνισμού του Star, ιδρύτρια του παγκόσμιου κινήματος της μονοφρύδας (Unibrow), Σοφία Χατζηπαντελή, κατ’ αρχάς, εύχομαι να μιλάει και ελληνικά, ειδάλλως μαθήματα ξένων γλωσσών θα μας προσφέρει το GNTM με τη νέα σεζόν.

Κατά τα άλλα, όσες διεθνείς καμπάνιες και να κάνει, σπανίως ντύνεται στυλάτα. Σε πρώτο χρόνο λοιπόν, μας τάραξε με τα μαύρα goth νύχια της, τα τεράστια, που θυμίζουν Κρουέλα Ντεβίλ, σε δεύτερο, όχι με το μπουφάν-σκακιέρα αλλά με τα φρου της φουστίτσας της, που θυμίζει μίνι φουστανελίτσα. Το δε κόκκινο κραγιόν, non, non, non, δεν της ταιριάζει.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!