Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέσσερις χάριτες και ο “Μαζώ” (για σένα ζω!)

Ντονατέλα Αδάμου

Γιώργος Μαζωνάκης

 

Άρχισαν τα όργανα ξανά και το επταήμερο που ολοκληρώνεται, τα ηνία της κακογουστιάς πήρε ένα λατρεμένο πλάσμα. “Μαζώ”, για σένα… ζω, αλλά αυτή τη φορά ο γλυκός μας το τερμάτισε. Γιατί, μη φανταστείτε ότι απ’ τον “ιστό” της αστυνομίας της μόδας οι άντρες αποκλείονται!

Στο διά ταύτα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά την επιστροφή του από την Κρουαζέτ, έγινε πρέσβυς του κιτς – δυστυχώς, γιατί είναι από τις πολύ μεγάλες, από τις τεράστιες συμπάθειές μας. Δεν είναι μόνο το μπλε μεταλλιζέ deux pieces του που δεν σώζεται, ούτε το κραυγαλέο ρολοι και η αλυσίδα. Είναι και αυτές οι κάλτσες με το όνομά του, που κάνουν την ειδοποιό -για αρνητικό λόγο- διαφορά. Speechless!

 

Τραϊάνα Ανανία

 

Το τατουάζ με την πεταλουδίτσα της ηθοποιού Τραϊάνας Ανανία δεν μας χαλάει, αν και θα το προτιμούσαμε μικρότερο. Αυτό το παλιακό κιόλας, καθότι κολλητό, jumpsuit, μας έδωσε κλωτσιά στην αισθητική. Εάν η ολόσωμη φόρμα της ήταν σε φαρδιά γραμμή, θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα!

 

Έβελυν Καζαντζόγλου

 

Άλλο ένα ξεχωριστό πλάσμα και κατά 99% στυλάτο. Δεν είναι μεμονωμένα το σακάκι και η ολόσωμη φόρμα του καλόγουστου μοντέλου που μας άναψαν τα λαμπάκια, αλλά το γεγονός πως μιλάμε για total look. Τόσο έντονα χρώματα προκαλούν ίλιγγο, ζαλίζουν όσο δεν πάει!

Αν κρατούσε το ένα από τα δύο κομμάτια, ασφαλώς φορώντας τα με πέδιλα, όχι με γόβες (είπαμε, φτάνει), πόσο όμορφη θα ήταν. Μα πόσο…

 

Josephine Wendel

 

 

Αχ, ντάρλινγκ! Η Άρτα, τα Γιάννενα, ο Βόλος και το Πήλιο, όλα μαζί στο ρουχαλάκι σας. Είναι λογικό, ιδίως οι τραγουδίστριες, που αποσκοπούν στο να κάνουν fashion statements μέσω των εμφανίσεών τους στα νυχτερινά κέντρο, αλλά και τις -παντός καιρού- πίστες, πού και πού να το παρακάνουν. Ωστόσο, η hot  Josephine Wendel επέλεξε ένα ρούχο με τόσα διαφορετικά μεταξύ τους μοτίβα, που… χαθήκαμε, επιχειρώντας να κατανοήσουμε τον σχεδιαστή του item. Τι θέλει να πει ο ποιητής;!…

Έλενα Χριστοπούλου

 

Ένα ρούχο με τόση πολλή “πληροφορία”, που θα έλεγε και η ίδια η μπούκερ, σχολιάζοντας το outfit κάποιας άλλης ([προφανώς), passable δεν το λες. Σε καμία περίπτωση και με καμία κυβέρνηση! Δεν είναι το κόσμημα που τσακίζει την αισθητική μας, ούτε και το μεγαλύτερο μέρος του “καμβά” του φορέματός της.

Είναι αυτές οι ρίγες οι ξεκούδουνες, που δεν κολλάνε με τίποτα με το λουλουδάτο pattern – όχι οι συγκεκριμένες εν πάση περιπτώσει. Αν προτιμούσε ένα ρούχο μόνο με το floral μοτίβο που βλέπετε, πόσο καλύτερη θα ήταν. (Τα τύμπανα της έλειπαν!)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!