Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέντε ηθοποιοί μας δίνουν τη χαριστική βολή (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Κατερίνα ΘεοχάρηΜαρία Σολωμού

Δύο σ’ ένα! Το ότι ιδίως στη Μαρία έχω ειδική συμπάθεια (και γιατί ποτέ ποτέ ποτέ δεν αποτινάσσει τα φανταστικά, φυσικά σγουρά “δεσμά” από την κεφαλή της – ομοιοπαθούσα κιόλας γαρ…) δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα ματάκια μου τα είδαν όλα στην όχι σικάτη και μοδάτη εμφάνισή της δίπλα στην κολλητή της, επίσης ηθοποιό, την “κοντή” από το θρυλικό “Παρά Πέντε”. Το δερμάτινο της Κατερίνας είναι ΟΚ, αλλά 1. αυτό το μιλιτέρ μπλουζάκι παλιακό, θα μπορούσε να είναι απλώς μονόχρωμο και 2.το ντένιμ είναι τόσο σκισμένο, τόσο vintage και τόσο άχαρο στον καβάλο, που μου έρχεται “να τραβήξω τις κοτσίδες μου”, που έλεγε και ο Σταύρος Παράβας. Αν ήταν σκέτο γκρι και χωρίς σκισίματα, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Όσο για το outfit της Μαρίας, από άλλο έργο και αυτό, πήγε να της βγει ροκ (το σύνηθές της δηλαδή), αλλά δεν... Αν το είχε κρατήσει στο total black, όχι με το κολεγιακό στη μέση και αυτές τις αχαρακτήριστες κάλτσες που ναι μεν είναι στη μόδα, αλλά τόσο μα τόσο αντιαισθητικές, η εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη. Θα δικαιολογούσε κιόλας αυτό το γλυκό μειδίαμα.

Ευγενία Δημητροπούλου

 

Άλλο αγαπημένο πλάμσα, που γνωρίζω απ’ τον καιρό που ήταν με τον Άλκι Κούρκουλο και όταν εκείνος αργούσε να πάει στο Six και να παίξει μουσική, ανέβαινε εκείνη στα dexx και… έπαιζε μπάλα. Άστρα μη με μαλώνετε που θα μαλώσω την Ευγενία, που είναι ένα κορίτσι μέλι, μες στην ευγένεια. Αυτό το καπέλο που σέταρε με το ερυθρόλευκο, politically correct μεν, ΟΚ δε, φορεματάκι της είναι ασύνδετο, άσχετο, εκτός τόπου και χρόνου. Όσο για το μποτάκι και το τζάκετ, περνάνε, passables.

 

Ευγενία Σαμαρά

Από ηθοποιό σε ηθοποιό και από Ευγενία σε Ευγενία το μοδάτο έργο σήμερα κι ενώ για τις προηγούμενες κυρίες, τις αντιπροτάσεις μου, σαν καλό κορίτσι και ως όφειλα, τις έκανα, εδώ σηκώνω χέρια, πόδια, ό,τι θέλετε, ψηλά. Αρνούμαι να δεχθώ ότι η Ευγενία φόρεσε την Άρτα και τα Γιάννενα, ότι είναι σε εκδοχή jumpsuit ποσώς με απασχολεί, “έσκασε” στην πόλη των δόγηδων, στη Βενετία, όπου θα δεις τις πιο καλοντυμένες Ευρωπαίες (τα λουκ τους είναι εφάμιλλα με των Παριζιάνων) και πόζαρε στον φακό. Κερασάκι στην τούρτα, τα αρβυλάκια και το καπέλο του κυνηγού αγρίων κονίκλων σε μαύρη βερσιόν. Όχι αγάπη μου, αυτό το outfit δεν σώζεται. Με καμία κυβέρνηση.

 

Ιωάννα Πηλιχού

Η χαριστική βολή έρχεται -με χάρη και καμάρι- από την επίσης ηθοποιό, για να ολοκληρωθεί το κουιντέτο, Ιωάννα Πηλιχού. Τα μαλλιά που μόλις έχουν βγει απ’ τα μπικουτί δεν μας αφορούν, δικαίωμά της να κρατήσει “σφιχτές” τις μπούκλες. Έχουν εξάλλου και μια ρετρό διάθεση, που κακή δεν τη λες κιόλας. Όμως,η πανδαισία από την… ανάποδη που αντίκρισα, με την πολύχρωμη, αλλά και ασύλληπτη από πλευράς συνδυασμού μοτίβων σαλάτα, όχι, φίλες μου, δεν ξεπερνιέται. Και όχι, το λουκ δεν σώζεται. Τι να λέμε τώρα… Να κρατήσει ή το μαυρόασπρο ή το χρωματιστό κομμάτι του, για να ξεζαλιστούν τα μάτια του fashionista; Εμ, δεν γίνεται. Τότε θα μιλούσαμε για άλλο outfit.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!