Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Σαν παλιό καλό κρασί…»

Φέτος συμπληρώνω 22 χρόνια συνεχούς δημοσιογραφίας. Μιας δημοσιογραφίας που είχα πάντα γνώμονα έναν απαράβατο για μένα κανόνα: να ασχολούμαι μόνο με τους λεγόμενους «παλιούς» καλλιτέχνες, επιφανείς Έλληνες που πίσω τους έχουν ιστορία. Έτσι ξεκίνησα, έτσι πορεύομαι.

Αφορμή για αυτές τις λίγες αράδες στάθηκε η πρόταση του διευθυντή μου και παλιού μου φίλου Παναγιώτη Τζένου να συνεργαστούμε στην Freddo από πέρυσι τον Αύγουστο. Τα θέματά μου δεν υπερβαίνουν τον κανόνα για τον οποίο έχω ορκιστεί να τον τηρήσω, όσο θα βρίσκομαι σε αυτό το επάγγελμα. Είναι τιμή μου να γράφω για άγνωστες ιστορίες του Βέγγου, της Αλίκης, του Στελάρα, της Μελίνας και τόσων άλλων που σφράγισαν με την ιστορία τους, την Ελλάδα.

Στο τελευταίο φύλλο της Freddo η πολυαγαπημένη σύζυγος του μεγάλου Θανάση Βέγγου, Ασημίνα ανοίγει την ψυχή της και μιλάει. Συγκινεί και συναρπάζει για έναν καλλιτέχνη που λατρεύτηκε και θα λατρεύεται όσο υπάρχει Ελλάδα.

Στόματα ερμητικά κλειστά πλέον των παλιών, που με την δική μας δύναμη τα ανοίγουμε για να γνωρίζουν οι νεότερες γενιές ότι οι παλιοί είναι σαν το «καλό παλιό κρασί». Όσο το αφήνεις «ψήνεται» και γίνεται πιο ωραίο!!!!

Καλή αρχή freddonews.gr!!!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!