Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η ματαιοδοξία κρύβει και κάμποση ανασφάλεια

Σπυριδούλα Τριάντου

Βγαίνουν και λένε ο΄ τι θέλουν, όπως το θέλουν σε όποιον θέλουν. Για λίγα λεπτά δημοσιότητας ή  για λίγα λεφτά που θα τσεπώσουν. Ανάλογα με ις ανάγκες που έχει ο καθένας. Αν δεις για πέντε λεπτά Survivor θα αναρωτηθείς αν  βλέπεις το γνωστό realtiy  που αγάπησες  κάποτε ή μια από τις εκπομπές «Επιτέλους μαζί»  του Ανδρέα Μικρούτσικου. Για  τους νεότερος,  είναι εκείνες που ξεμαλλιαζόντουσαν  στον αέρα γυναίκες με πρώην, νυν και δεν συμμαζεύεται.

 

Το περίεργο είναι πως αρκετά από τα άτομα που συμμετέχουν  έχουν ήδη και δημοσιότητα και χρήματα όμως φαίνεται πως η ματαιοδοξία που τους οδηγεί στον Άγιο Δομίνικο και είναι ανίκητη…  Μην ξεχνάτε πως η ματαιοδοξία κρύβει και κάμποση ανασφάλεια Βέβαια τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά αφού ο τηλεθεατής ακόμα δεν έχει μάθει να επιλέγει αλλά να προσφεύγει στα ετοιματζίδικα, δηλαδή να «τρώει» ότι του σερβίρουν, εκτός από μερικές εξαιρέσεις.

 

Όπως και να χει μαθαίνουμε και μερικές νέες λεξούλες αφού αρκετοί ξεχνούν τις κάμερες και πετούν «κοτρώνες» σφάζοντας την ελληνική γλώσσα και πολλές φορές και την αγγλική.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!