Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η «Τερλέγκια λογική» είναι εξαίρεση ή κανόνας ;

Βγήκε ο Τερλέγκας στον Αρναούτογλου και ακούγοντάς τον σκέφτηκα για μία ακόμη φορά ότι τελικά το 2016 είναι  ακόμη πάρα πολλοί εκείνοι που δηλώνουν συνειδητά ότι έχουν ένα παιδί και δυο κορίτσια και είναι οπαδοί του «γερό να είναι αλλα να κατουράει όρθιο»

Ο Τερλέγκας που έχει οπαδούς , δήλωσε ότι η κόρη του δεν θα τον πείραζε να «κάνει ό,τι θέλει το αιδοίο της» , αλλά δεν θα ήθελε να έχει γιο ομοφυλόφιλο ή να μπλέξει με ναρκωτικά και τσιγάρα ….

Είδα πολλούς αναγνωρίσσιμους να μιλάνε για σκοταδισμό . Λυπάμαι που μπορεί να μας χαλάει το «όνειρο» ο Τερλέγκας αλλά έτσι σκέφτεται η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Ζούμε για ν’ αποθεώνονται τα στερεότυπα , αποκωμένοι απ’ότι σημαίνει αγάπη , νιάξιμο , φροντίδα και σεβασμό . Η «κόρη» που χρησιμοποιεί το σώμα της σαν δοχείο πιθανόν είναι περισσότερο αποδεκτή απο τον πατέρα που ο γιος διεκδικεί το δικαίωμα στο να διαθέσει ελεύθερα το σώμα του .

Ο «αντρισμός» ταυτίζεται με τον τρόπο εκδήλωσης της σεξουαλικότητας και μόνο …Απο εκεί και μετά το χάος .

 Όταν ένας γονιός δεν ευγνωμονεί το σύμπαν που δεν τον δοκίμασε μ’ ενα παιδί που πάσχει απο αυτισμό, μ’ ενα παιδί που δεν ακρωτηρίαστηκε σ’ ενα ατύχημα, μ’ ενα  παιδί που δεν διαγνώστηκε με επιθετική κακοήθεια στα επτά του χρόνια , πόσο , αναρωτιέμαι έχει δικαίωμα να «βγάζει γλώσσα» στην ζωή , ταυτίζοντας το «αντριλίκι» , όχι με την αποδοχή του σεβασμού του εαυτού μας και των άλλων ως βασική αρχή , αλλά με το πως εκτονώνεται η σεξουαλικότητα  

Δεν σοκάρομαι απο τέτοιες απόψεις …..ξέρω ότι τις υιοθετεί η πλειοψηφία και αυτό μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι η πραγματικότητα , μια εποχή που το ΚΚΕ δεν ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης τι περισσότερο θα μπορούσα να περιμένω απο τις δηλώσεις του Τερλέγκα που αντανακλά την κρατούσα άποψη για το «κανονικό» και το «ανώμαλο» ;

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!