Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φόρεσέ το καλύτερα, μπορείς!

Βλέπω, ακούω, μιλάω, σχολιάζω, αντιπροτείνω στις αισθητικές παραφωνίες

Ντονατέλα Αδάμου

Ελένη Χατζίδου

Προφανώς μια κορμάρα σαν της τραγουδίστριας είναι όμορφο να αναδεικνύεται, με αυτό το kingsize τακούνι όμως μοιάζει λες και θέλησε να εξοστρακίσει τη θηλυκότητά της στο πυρ το εξώτερον. Οποιοσδήποτε αντίκριζε εκ του πλησιόν την (ωραία) Ελένη του πενταγράμμου με αυτά τα παπούτσια, που μας επαναφέρουν σε εφιαλτικές στιγμές της δεκαετίας του ’80, θα τρόμαζε για την επιλογή της. Προφανώς δεν εννοώ το χρώμα, το πρασινάκι είναι αγαπημένο, ομοίως και το υλικό, αλλά το καλούπι του παπουτσιού της. Ελένη, με ένα κομψό, στυλάτο πέδιλο, ακόμα και μ’ ένα σανδάλι ή με τοο κλασικό πλατφορμέ που φέτος έχει επανέλθει δυναμικά, θα ήσασταν υπέροχη. Έτσι απλά.

 

 

Φαίη Ξυλά

Το ότι φωτογραφίζομαι για ένα έντυπο, ιστότοπο, ο,τιδήποτε, δεν παίζει ρόλο όταν το outfit που (εξ)υπηρετείται είναι… off. Η όμορφη ηθοποιός, στην προκειμένη, ενδεχομένως θέλησε να περάσει ένα πιο cool, χαλαρό μήνυμα, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν να αργήσουν να… συνέλθουν τα μάτια των απανταχού fashionistas. Το concept λουσάτη πιτζάμα, τύπου deux pieces σε σατέν, δεν πέτυχε, αγαπημένη. Το δωρικό, νέτο-σκέτο πράσινο, ασφαλώς θα ήταν καλύτερο. Tip: Το μπλε γιακαδάκι. Είναι λες και ελλείψει πράσινου, ο ντιζάινερ έβααλε το μπλε και τις τύπου patchwork τσαχπινιές στην πλάτη… Non, non, non!

 

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Ένα χάχανο, η αλήθεια είναι, με έπιασε όταν αντίκρισα τη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου : Το αμάνικο μπλουζάκι της, που αναδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της -και ορθώς-, καταλήγει σε μύτη, που μοιάζει λες και περίσσεψε από… σαλιάρα μωρουδιακή. Το δεύτερο ντεφό της εμφάνισής της είναι φυσικά τα σκισίματα στο τζιν. Ναι μεν έχουν κάνει comeback το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο και ανταποκρίνονται σε έφηβες, το πολύ σε γυναίκες έως 30 ετών, και κυρία Σπυροπούλου μας, με τέτοια κοκτέιλ, χαντακώνετε το ultra μοδάτο και σικάτο σας πέδιλο. Κρίμα δεν είναι; Με ένα απλό τζιν κι ένα μπουστιέ χωρίς τη σαλιάρα στο φινίρισμα, ακριβώς στα ίδια χρώματα (μπλε-λευκό-ροζ), πόσο, μα πόσο αλλιώτικη (και πολύ πιο ωραία) θα δείχνατε.

 

Μαρί Σαντάλ Γλύξμπουργκ

Ότι θα συμπεριλάμβανα τη Μαρί Σαντάλ στη στήλη, η αλήθεια είναι πως δεν θα μου περνούσε απ’ το μυαλό. Όμως, το άγρυπνο μάτι δεν κάνει εξαιρέσεις και στην προκειμένη, η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ, μας απογοήτευσε. Το ταγέρ της, σε πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον, μοιάζει με ρόμπα της γιαγιάς. Το ότι είναι φτιαγμένο από ντελικάτο σατέν, δεν το σώζει. Αν το pattern και το εν λόγω πατρόν κάποιες πιτσιρίκες τις κολακεύει, την γοητευτική ξανθιά καθόλου. Οι παστέλ τόνοι τη μεγαλώνουν και αυτό το γιακαδάκι… αχ αυτό το γιακαδάκι! Της προσθέτει μια δεκαετία και βάλε. Αν το deux pieces ήταν στην  τόσο φίνα πάντα κλος γραμμή και το γιακαδάκι mao, ακόμα και αυτοί οι παστέλ τόνοι που δεν την κολακεύουν, θα ήταν υποφερτοί. Σε τέτοια περίπτωση, εννοείται, θα χρειαζόταν εντελώς διαφορετικό μακιγιάζ, με ρουζ και κραγιόν στο ροδακινί ή το τριανταφυλλί – τα οποία και “γράφουν” στον φακό και μικραίνουν!

 

 

Μαίρη Συνατσάκη

Κλείνουμε με την αγαπημένη Μαίρη, Μαιρούλα, Μαιράκη και τα metallic… τσιτάκια της. Σαφώς, τα μεταλλιζέ κομμάτια, είτε σε χρυσό, είτε σε ασημί, όλον τον χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι, μας εμπνέουν. Εξάλλου, ανήκουν στα διαχρονικά, δεν πέφτουν ποτέ από τη μόδα, ενώ κάθε γυναίκα, προτιμώντας τα, νιώθει υπέρλαμπη, αστραφτερή. Καμία διαφωνία, αλλά μέχρι εκεί. Πόσο δύσκολο θα ήταν, για να εξηγήσουμε την αντίρρηση για το σετάκι της Μαίρης, ένα τοπ καλύτερα ραμμένο, ίσως κι ένα τσακ μακρύτερο, και μία φούστα κανονική, ένα φυσιολογικό μίνι, χωρίς σκίσιμο; Μα σκίσιμο σε τόσο κοντό ρούχο; Ούτε καν για πίστα δεν λέει. Περαιτέρω σχόλια, ασφαλώς περιττεύουν…! Μary, Mary!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!