Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βλέπω, ακούω, μιλάω, σχολιάζω, αντιπροτείνω στις αισθητικές παραφωνίες

Ντονατέλα Αδάμου

Η Ντονατ(ρ)έλλα πήρε το «όπλο» της και, αρχής γενομένης από τώρα, επικεντρώνεται σε 5 κυρίες που όλοι γνωρίζετε. Για να είναι ακόμα πιο όμορφες, λαμπερές, μοδάτες και -το κυριότερο- stylish, ή, στυλάτες (αν προτιμάτε τα ελληνικά).

Τατιάνα Στεφανίδου

Μια υπέροχη γυναίκα, όπως η παρουσιάστρια/ δημοσιογράφος, με θεϊκά πόδια, είναι κρίμα 1. Να τα καλύπτει 2. Να φοράει «νταμέ» γόβες που δεν αρμόζουν στη φρεσκάδα της (πάντως, ψιλοσώζονται απ’ το χρώμα τους) 3. Να επιλέγει καρό σακάκι, που τα χρώματά του και άσχετα με τη μπλούζα και το (διαχρονικά, chic) μπερέ της είναι, και το μοτίβο του ντεμοντέ. Φέτος τουλάχιστον. 4. Να «μπουστάρει» τζιν με ξέφτια. Τα γυαλιά ηλίου, πάλι, έξοχα. Ρεζουμέ: Αγαπημένη «Τάτι» Στεφανίδου, με σακάκι με λεπτό καρουδάκι και μπλούζα σε κίτρινο, θα είχατε επιτύχει ένα τέλειο color blocking. Σχετικά με το τζιν, καλύτερο θα ήταν στο classic λευκό – χωρίς ξέφτια, σκισίματα και τα τοιαύτα.

Shaya

Ένα κατιτίς το έπαθα, η αλήθεια είναι, μόλις αντίκρισα την γυναικάρα του πενταγράμμου με αυτά τα μαλλιά. Θες το ολόισιο, που είναι σα να «τσακίζει» την παθιασμένη περσόνα της, θες αυτό το χρώμα στην κόμη, που την ξεθωριάζει όσο δεν πάει, θες η απουσία κραγιόν και ρουζ που τη χλωμιάζουν μέχρι τελικής πτώσης; Αχ, ShayaShaya: Ένα καστανό, καστανόξανθο έστω και η επαναφορά στο καταπληκτικό σγουρό σας, θα ήταν super(b). Και «τσιμπητό» κραγιονάκι, ιδανικά σε κερασί ή τριανταφυλλί… απαραιτητότατα!

 

Mάγκυ Χαραλαμπίδου

Ωραιότερο θέ(α)μα από τη Μάγκυ όταν κάνει ραδιοφωνική εκπομπή ή όταν «σκαρφαλώνει» στα dexx, δεν υπάρχει. Χορεύει, τραγουδάει, το ζει βρε παιδί μου! Δεκαετίες τώρα. Οι δε περιώνυμες καμπύλες της, προφανώς είναι μνημειώδεις. Όμως, εδώ πέσαμε σε φάουλ ολκής, με γκράντε «ατραξιόν» το λευκό που κρέμεται από το μίνι. Στην προκειμένη, δεν υπάρχει κάτι που να μην «κλωτσάει» στους εστέτ: Κίτρινο γουνάκι, κοντό-κοντό σαν μπολερό, τον Απρίλη! Πέδιλα τύπου 90s, που τώρα είναι passé. Ένα λευκό, απροσδιόριστο «κάτι», που ανεμίζει από το φόρεμα. Πρασινόλευκο λαχούρι στο πλάι, σκίσιμο άνευ λόγου κι ένα μίνι τόσο στενό, που μοιάζει λες και θα… εκραγεί. MaggieMaggie! Δεν υπάρχει αντιπρόταση, γιατί όλο το outfit είναι λάθος. Τουλάχιστον, χαμογελάει. Κάτι είναι κι αυτό.

 

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Κατ’ αρχάς, ναι μεν τα καπέλα είναι μόδα, αλλά για να τα φορέσεις -και δη το συγκεκριμένο, που μοιάζει σαν μετάλλαξη των φιόγκων της Μίνι Μάους- επιβάλλεται να σου ταιριάζουν. Την, κατά τα άλλα, συμπαθέστατη Ελίζαμπεθ, μοιάζει να την έχει καπελώσει το καπέλο της. Κυριολεκτικά. Μ’ ένα άλλο μαλλί, π.χ. με τις στιλπνές μπούκλες της λυτές, ανέμελες, και μ’ ένα τυπικό, pandora hat, καθώς το ντεφιλέ που παρακολούθησε δεν ήταν βραδινό (σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσε να έχει προτιμήσει ένα βελούδινο, μινιόν καπέλο και, γενικότερα, head piece), η εικόνα θα ήταν τελείως διαφορετική. Τώρα, «άσ’το να πάει, άσ’το», που λέει και ο Πάριος. Γιάννης Πάριος.

 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η influencer ξαναχτυπά και οι εστέτ σταυροκοπιούνται. Speechless, δεν έχω λόγια, τελείωσαν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος κακός -προφανώς, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- άνθρωπος είπε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ότι το τζιν πουκάμισο με τα σκισίματα, αυτό το δείγμα φορέματος, που λαμπυρίζει κιόλας, σαν πυγολαμπίδα, στο σκοτάδι (φαίνεται νάιλον, αλλά θα… ήθελε σε άλλη ζωή να είναι σατέν ή μετάξι) με τα βολάν στο φινίρισμα, είναι ΟΚ, αλλά υποψιάζομαι ότι αποσκοπούσε στο να σχολιαστεί αρνητικά, στο να γίνει δακτυλοδειχτούμενη. Κερασάκι στην τούρτα -του ολέθρου-, τα δίπατα πρασινόλευκα σνίκερ τηε. Επίσης, δεν υφίσταται αντιπρόταση, γιατί απλώς όλο είναι λάθος. Σμουτς!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!