Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και οι κυρίες της σόουμπιζ ντύθηκαν δεόντως

Σάσα Σταμάτη

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και οι κυρίες της σόουμπιζ αποφάσισαν να την τιμήσουν δεόντως. Άλλες με χρώματα  κι άλλες με σχέδια η κάθε μιά έχει τη χάρη της. Ξεκινάμε με την Δούκισσα Νομικού που το pink τελικά είναι το χρώμα της.

Με ένα ροζ κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο πέδιλα και κοσμήματα της collection της εμφανίστηκε σε event του aedw και κέρδισε τα εύσημα για αυτή την σικ εμφάνιση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τολμά για αυτό και μας αρέσει.

 

Φλούο μπλουζάκι off shoulder με κίτρινα φλούο πέδιλα και μπλε ρουά παντελόνι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη . Ειδικά όταν το παντελόνι είναι και ψηλόμεσο αναδεικνύει τη σιλουέτα.  «Ζακέτα να πάρεις έλεγε η γιαγιά μας»’ και κάτι ήξερε η Φαίη Σκορδά που την πήρε και σε ρομαντική διάθεση αφού επάνω έχει καρδούλες συνδυασμένη με ανάλογα ροζ φούστα θα την προτιμούσαμε με φλατ παπούτσια αφού δεν έχει ανάγκη αλλά τα πέδιλα δίνουν πιο σέξι διάθεση και κάνουν το λουκ πιο βραδινό. Ζήτω το Jean.

 

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε σπορ εμφανίσεις αυτή τη φορά το Jean φόρεμα ήταν η ευχάριστη έκπληξη που μάλιστα της αφαιρεί και χρόνια.

 

 

Η Μαρία Καλάβρια ξέρει από μόδα και πως θα κάνει την έκπληξη φορώντας ένα κοστούμι σε χρώμα lime μαζί με μωβ γόβες και να το απογειώσει.

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα της αγαπημένης της φίλης και σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου το οποίο αν και εμπριμέ αναδεικνύει τέλεια το σώμα της παρουσιάστριας και φυσικά τα λιτά πέδιλα ολοκληρώνουν ήρεμα το λουκ.

 

 

Η Σοφία Χαρμαντά παραβρέθηκε σε πάρτυ μετά τα Όσκαρ και επέλεξε χρυσή δημιουργία της Celia kritharioti τα λόγια είναι περιττά γιατί η Σοφία «εχει»  όλο το πακέτο.

 

 

Το δυνατό της σημείο είναι οι κοιλιακοί της και σχεδόν πάντα η Μαρία Μενούνος φροντίζει να το αναδεικνύει εδώ με ένα crop top, bomber, τζιν και πέδιλα έκανε και ροκ εμφάνιση.

 

 

Τι να πεις για αυτό το όμορφο κορίτσι του X-Factor; Το μίνι off shoulder φόρεμα σ αυτό το σμαραγδί φόρεμα με τις πορτοκαλί σατέν γόβες την κάνουν το,απ’ολυτο θηλυκό.

 

Και κλείνοντας έχουμε την κριτή του Ελλάδα έχεις ταλέντο Έλενα Χριστοπούλου πιο σέξι απλό ποτέ χωρίς μεγάλη προσπάθεια  ένα animal print φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες αρκούν.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!