Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέα Alpine A110 στα χρώματα του… Miami

Το πρόγραμμα της Formula 1 περιλαμβάνει φέτος για πρώτη φορά ένα αγώνα στο Μαϊάμι και για να τιμήσει το γεγονός αυτό η Alpine σχεδίασε κάποιες ειδικές χρωματικές επιλογές για την σπορ A110.

Διαθέσιμη αποκλειστικά στην εισαγωγική έκδοση A110, η Alpine αναφέρει ότι το νέο πακέτο “South Beach Colorway” που προσφέρει είναι εμπνευσμένο και ειδικά σχεδιασμένο για τον αγώνα, περιλαμβάνοντας αλλαγές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2022, με τις παραγγελίες αυτής της ειδικής έκδοσης να έχουν ξεκινήσει ήδη μέσω του app της Alpine.

Η Alpine φέτος θα πατήσει για πρώτη φορά… τους τροχούς της στην Φλόριντα, γιορτάζοντας την παρουσία της στο Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι. Για αυτή την πρεμιέρα στο πολύ ιδιαίτερο αυτό προορισμό η A110… ντύνεται στα καλά της, με ένα μοναδικό χωριστό σύνολο χρωμάτων, δημιουργία του ατελιέ της Alpine.

Εμπνευσμένη από τα φώτα νέον της Ocean Drive, τα art deco κτίρια με θέα το Μαϊάμι, τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και τη ζωντανή μουσική σκηνή της πόλης, η A110 South Beach Colorway θα είναι διαθέσιμη σε χρώματα μπλε ή ροζ.

 

Ξεχωρίζουν οι λευκές ζάντες ελαφρού κράματος Serac 18 ιντσών, όσον αφορά το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ σημαίες, μπλε και ροζ θα συναντάμε και στο εσωτερικό του, όπου υπάρχουν τα νέα πατάκια “South Beach”. Οι ραφές στα καθίσματα είναι από κλωστή σε ανοιχτό γρι χρώμα και συνεχίζουν στο ταμπλό που έχει επένδυση από δέρμα.

Παρά την ανατρεπτική τους αισθητική, αυτές οι εκδόσεις South Beach Colorway ταιριάζουν απόλυτα με την ταυτότητα της Alpine αφού τα χρώματα μπλε (Bleu Azur) και ροζ (Rose Bruyere), είναι δύο από τα ιστορικά χρώματα της μάρκας.

Αυτά τα δύο χρώματα προέρχονται από τη συλλογή που έχει ετοιμάσει το τμήμα εξατομίκευσης Atelier Alpine. Με 20 χρώματα εμπνευσμένα από την ιστορία της μάρκας, το Atelier Alpine προσφέρει επίσης πολλές ακόμα επιλογές εξατομίκευσης, με πολλά χρώματα για ζάντες, δαγκάνες φρένων και άλλα στοιχεία, ικανά να καταστήσουν την Alpine A110 μοναδική.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!