Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Μέγκρι Ντριο στο ontime.24 για το GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το παράδειγμα του πλαστικού του ίδιου

 

Ξεσπάθωσε η Μέγκι Ντρίο για το νέο μέλος του GNTM Σοφία Χατζηπαντελή. Η μελαχρινή καλλονή ρίχνει ευθέως τα βέλη της αποκλειστικά στο ontime24 και στη Σάσα Σταμάτη στην Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή που εντάχθηκε στην ομάδα του GNTM 5, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη διαφορετικότητα, που είναι άλλωστε και η βασική προϋπόθεση για την επόμενη σεζόν, ολοκλήρωσε την συνεργασία της με το κανάλι και τους υπόλοιπους κριτές.

 

Το μοντέλο το οποίο δημιούργησε πολλές συζητήσεις γύρω από το όνομά της, κυρίως για την εκκεντρική εμφάνισή της, θα βρίσκεται στο σόου ως guest κριτής, ενώ η βασική κριτική επιτροπή είναι η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σωφρονίου. Μία εκ των κριτών φημολογείται ότι θα είναι η Βίκυ Κουλιανού.

 

 

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το παράδειγμα του πλαστικού του ίδιου. Φέτος μου έρχεται από τα βάθη της ψυχής μου να δικαιοσύνη για την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλα πριν 3 χρόνια στο GNTM. Θυμάμαι και θυμόμαστε όλοι ότι ο λόγος που κόπηκε ήταν οι πλαστικές επεμβάσεις που είχε πάνω.  Επίσης η ιδιαιτερότητά της είναι τα ενωμένα φρύδια τα οποία και αυτά δεν είναι φυσικά είναι μετά από επέμβαση.

Με ποια κριτήρια φέτος  πίσυευνα θα κρίνει η επιτροπή αναρωτιέμαι πραγματικά. Δυστυχώς βλέπω ότι απλά κοιτάνε να κάνουνε νούμερα και ριάλιτι χωρίς να θέλουν να βγάλουν αγόρια και κορίτσια που μπορούν να δουλέψουν στο χώρο της μόδας. Είχα μια ελπίδα ότι με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά να διορθωθούν λίγο τα πράγματα και θα έχουμε νέα πρόσωπα στο χώρο της μόδας αλλά μέχρι στιγμής βλέπω να δείχνουμε στα παιδιά λάθος πρότυπα μοντέλων»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!